Blue Divers

The Blue Divers

Informatie

Duik- en snorkelvereniging 'the Blue Divers' is gevestigd in Eersel. De vereniging heeft als doel om met name in de wintermaanden het technische niveau en de conditie van haar leden op peil te houden. Het is een kleine recreatieve club met een ongedwongen sfeer en een typisch Brabants karakter.

Winterprogramma:

Iedere laatste zaterdag van de maand houden wij een training met onze persluchtapparatuur onder het toezicht van een ervaren PADI-instructeur.

duiken en snorkelen bij the Blue Divers in Eersel

Alle overige zaterdagen van het winterseizoen hebben wij snorkeltrainingen met onze 'basisuitrusting'. Deze bestaat uit snorkel, masker, een loodgordel en zwemvinnen.

Sport, spel en opleiding. Snorkel- en duikvereniging Blue Divers - Eersel

Zomerprogramma:

Wanneer de temperatuur in het voorjaar weer wat aangenamer wordt zijn wij door de wintertrainingen dus volledig voorbereid op onze avonturen in het buitenwater.

Wij organiseren in de zomer een aantal bijeenkomsten en we gaan natuurlijk met elkaar duiken en snorkelen.

Kennismaken:

Je hoeft dus niet in bezit te zijn van een volledige duikuitrusting om lid te worden van onze club! Wil je eens kennismaken met de duiksport en/of onze snorkeltrainingen, neem dan contact op om een afspraak te maken of om een gratis proefles te volgen.

E-mail: info@bluedivers.nl


©Blue Divers
2023-2024